Σεισμοσ Θηβα Τωρα / Ooxuxhuctkpcdm

Σεισμοσ Θηβα Τωρα / Ooxuxhuctkpcdm. Περισσότεροι από 30 σεισμοί σημειώθηκαν στη θήβα το σάββατο με τον μεγαλύτερο να είναι 3,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 16:40 και έγινε 16 χλμ. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιόμετρα εστιακό βάθος και είχε επίκεντρο 13 χιλιόμετρα από τη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 2χλμ ενώ η δόνηση σημειώθηκε στις 12:

Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου. Τρεις επιφανειακές σεισμικές δονήσεις μικρού μεγέθους, καταγράφηκαν στις 5, 5:04 και 5:10 το πρωί με αντίστοιχα προκαταρκτικά μεγέθη 1,8, 3,7 και 2,4 ρίχτερ. Σεισμός αισθητός στην αθήνα σημειώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στην περιοχή της θήβας. Το επίκεντρο εντοπίζεται 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Η δόνηση είχε εστιακό βάθος 9,3 χλμ.

Seismos Twra Sth 8hba
Seismos Twra Sth 8hba from cdn1.img.sputniknews.gr
Ο σεισμός, έγινε στις 11.54. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στην θήβα στις 18:06 και είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, ωστόσο παρά την μικρή σχετικά ένταση, έγινε ιδιαίτερα αισθητός, αφού το εστιακό βάθος ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 13χλμ. Ο πρώτος σημειώθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι, ενώ μέχρι και αργά το βράδυ συνεχίστηκαν οι δονήσεις. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά σημειώθηκαν στη θήβα δύο σεισμοί κάτω των 3,5 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, που αναστάτωσαν μέχρι και τους κατοίκους της αττικής. Περισσότεροι από 30 σεισμοί σημειώθηκαν στη θήβα το σάββατο με τον μεγαλύτερο να είναι 3,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου (10/7/2021). Η δόνηση είχε εστιακό βάθος 9,3 χλμ.

We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece

Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της κυριακής, στη 01:15, στη θήβα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Σεισμική δόνηση η οποία έγινε αισθητή και στην αττική λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της τρίτης σημειώθηκε στην θήβα. Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα: Αλλη μια ασθενής σεισμική δόνηση 3,3 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας, στις 14:42 στη θήβα. Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου (10/7/2021). Ο σεισμός καταγράφεται 2 χιλιόμετρα ανατολικά νοτιοανατολικά της θήβας, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση. Σεισμός αισθητός στην αθήνα σημειώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στην περιοχή της θήβας. Σεισμική δόνηση ταρακούνησε την θήβα και έγινε αισθητή και στην αττική. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 2χλμ ενώ η δόνηση σημειώθηκε στις 12: Τρεις επιφανειακές σεισμικές δονήσεις μικρού μεγέθους, καταγράφηκαν στις 5, 5:04 και 5:10 το πρωί με αντίστοιχα προκαταρκτικά μεγέθη 1,8, 3,7 και 2,4 ρίχτερ. Η δόνηση είχε εστιακό βάθος 9,3 χλμ.

Μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά σημειώθηκαν στη θήβα δύο σεισμοί κάτω των 3,5 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, που αναστάτωσαν μέχρι και τους κατοίκους της αττικής. Σεισμική δόνηση ταρακούνησε την θήβα και έγινε αισθητή και στην αττική. Η δόνηση είχε εστιακό βάθος 9,3 χλμ. Ο πρώτος σημειώθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι, ενώ μέχρι και αργά το βράδυ συνεχίστηκαν οι δονήσεις. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και επίκεντρο 5 χλμ ανατολικά της θήβας.

Ze8 Ai9wiwjevm
Ze8 Ai9wiwjevm from 24wro.com.gr
Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα. Ο πρώτος σημειώθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι, ενώ μέχρι και αργά το βράδυ συνεχίστηκαν οι δονήσεις. Τρεις επιφανειακές σεισμικές δονήσεις μικρού μεγέθους, καταγράφηκαν στις 5, 5:04 και 5:10 το πρωί με αντίστοιχα προκαταρκτικά μεγέθη 1,8, 3,7 και 2,4 ρίχτερ. Μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά σημειώθηκαν στη θήβα δύο σεισμοί κάτω των 3,5 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, που αναστάτωσαν μέχρι και τους κατοίκους της αττικής. Σεισμός αισθητός στην αθήνα σημειώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στην περιοχή της θήβας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στην θήβα στις 18:06 και είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, ωστόσο παρά την μικρή σχετικά ένταση, έγινε ιδιαίτερα αισθητός, αφού το εστιακό βάθος ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 13χλμ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της κυριακής, στη 01:15, στη θήβα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Τα επίκεντρα των δονήσεων εντοπίζονται σε απόσταση 22 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της θήβας ή 27 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της.

Μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά σημειώθηκαν στη θήβα δύο σεισμοί κάτω των 3,5 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, που αναστάτωσαν μέχρι και τους κατοίκους της αττικής.

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θήβα. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Πάνω από 30 σεισμοί στην περιοχή της θήβας το σάββατο. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 ρίχτερ. Σεισμός εντάσεως 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 12.54, 11 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, σύμφωνα με την αρχική ανάλυση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Ο πρώτος σημειώθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι, ενώ μέχρι και αργά το βράδυ συνεχίστηκαν οι δονήσεις. Σεισμός αισθητός στην αθήνα σημειώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στην περιοχή της θήβας. Μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά σημειώθηκαν στη θήβα δύο σεισμοί κάτω των 3,5 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, που αναστάτωσαν μέχρι και τους κατοίκους της αττικής. Και επίκεντρο 2 χιλιόμετρα βόρεια της θήβας. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο με επίκεντρο κοντά στην θήβα, και έτσι έγινε αισθητός στην πρωτεύουσα. Αλλη μια ασθενής σεισμική δόνηση 3,3 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας, στις 14:42 στη θήβα. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ με 10 χιλιόμετρα εστιακό βάθος και είχε επίκεντρο 13 χιλιόμετρα από τη.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και επίκεντρο 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας. Σεισμική δόνηση η οποία έγινε αισθητή και στην αττική λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της τρίτης σημειώθηκε στην θήβα. Μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά σημειώθηκαν στη θήβα δύο σεισμοί κάτω των 3,5 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, που αναστάτωσαν μέχρι και τους κατοίκους της αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στην θήβα στις 18:06 και είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, ωστόσο παρά την μικρή σχετικά ένταση, έγινε ιδιαίτερα αισθητός, αφού το εστιακό βάθος ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 13χλμ. Διαρκής είναι η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της θήβας και την κυριακή, μετά τη δόνση των 4,3 ρίχτερ που κατεγράφη λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα από το γεωδυναμικό ινστιτούτο.

Zvyrgfbjlpgqvm
Zvyrgfbjlpgqvm from media.enikos.gr
Σεισμός εντάσεως 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 12.54, 11 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, σύμφωνα με την αρχική ανάλυση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Ο πρώτος σημειώθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι, ενώ μέχρι και αργά το βράδυ συνεχίστηκαν οι δονήσεις. Σεισμός 4,4 ρίχτερ σημειώθηκε στη θήβα στις 12:54 το πρωί της τετάρτης, με τη δόνηση να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή στην. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θήβα. Περισσότεροι από 30 σεισμοί σημειώθηκαν στη θήβα το σάββατο με τον μεγαλύτερο να είναι 3,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός αισθητός στην αθήνα σημειώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στην περιοχή της θήβας. Και επίκεντρο 2 χιλιόμετρα βόρεια της θήβας.

Η δόνηση είχε εστιακό βάθος 9,3 χλμ.

Διαρκής είναι η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της θήβας και την κυριακή, μετά τη δόνση των 4,3 ρίχτερ που κατεγράφη λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα από το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σεισμική δόνηση η οποία έγινε αισθητή και στην αττική λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της τρίτης σημειώθηκε στην θήβα. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα, αναστατώνοντας τους κατοίκους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στην θήβα στις 18:06 και είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, ωστόσο παρά την μικρή σχετικά ένταση, έγινε ιδιαίτερα αισθητός, αφού το εστιακό βάθος ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 13χλμ. Σεισμική δόνηση ταρακούνησε την θήβα και έγινε αισθητή και στην αττική. Το επίκεντρο εντοπίζεται 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της κυριακής, στη 01:15, στη θήβα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 16:40 και έγινε 16 χλμ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και επίκεντρο 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας. Σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε. Ο σεισμός, έγινε στις 11.54. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας.

0 Response to "Σεισμοσ Θηβα Τωρα / Ooxuxhuctkpcdm"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel